Portada del periodico El Periódico de Catalunya(Castellano):
Noticias
Noticias
- Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
La guerra d'Israel contra Palestina després de l'atac de Hamas el 7 d'octubre de 2023 s'ha cobrat més de 43.000 vides a la Franja de Gaza i amenaça amb convertir-se en una contesa regional. Hi ha fins a set fronts oberts i s'ha agreujat especialment al Líban, on Israel i Hezbol·là combaten cos a cos després de la invasió terrestre per part de l'exercit israelià. La posterior resposta de l'Iran a Israel amb 200 misils va tensar més la situació al polvorí del Pròxim Orient. Israel promet un altre atac contra infraestructures iranianes.Seguir leyendo.... - Aquestes botigues de mobles de Barcelona ofereixen un 15% de descompte en tot el seu catàleg pel Black Friday: només disponible el 29 de novembre
En dos dies, concretament el divendres 29 de novembre, arriba un dels moments més esperats pels consumidors: el Black Friday. Aquesta data assenyalada en el calendari, que va néixer als Estats Units i que se celebra sempre després del dia d'Acció de Gràcies, sempre ha donat el tret de sortida a les compres nadalenques. Roba, tecnologia, productes de la llar Les ofertes envaeixen des de fa dies els aparadors de totes les botigues i també les xarxes socials.Seguir leyendo.... - BCN, amb quatre noves estrelles, ratifica la capitalitat gastronòmica
La guia Michelin 2025 que es va presentar ahir a la nit a Múrcia ja té inscrits amb lletres d’or uns quants triomfadors. En una cerimònia plena d’emoció, i no tant per la que van desprendre els guanyadors de nous entorxats que també sinó pel fatídic record del pas de la dana, han sortit per la porta gran, amb tres estrelles, Casa Marcial (Arriondas, Astúries) i, amb dos, els gaditans Alevante (Chiclana de la Frontera) i Lú Cocina y Alma (Jerez de la Frontera) i el corunyès Retiro da Costiña (Santa Comba).Seguir leyendo.... - El millor servei de sala de la ciutat
El que hi ha al plat importa, i molt, però la manera com un cambrer recomani, atengui i serveixi el comensal puntuarà més en l’experiència final. El treball de sala als bars i restaurants ha estat tradicionalment infravalorat, mentre el de cuina vivia un auge accelerat al compàs del ressò mediàtic dels grans xefs. Però els premis Barcelona Restauració tenen clar que el talent es reconeix tant a les receptes com a la mà que les presenta a temps i amb gràcia a la taula. Aquest any, en la categoria de millor servei de sala han tingut clar que El Passadís del Pep (al Pla de Palau, a Ciutat Vella) despuntava. I que una figura era clau en aquest saber fer: Modesto Baena, a punt de fer els 64 anys, amb gairebé mig segle d’experiència i que enfila a curt termini una merescuda jubilació.Seguir leyendo.... - Kevin Punter: "Molta gent no s’adona del que he passat per ser aquí"
La seva adaptació al Barça ha sigut immediata des que va arribar al club l’estiu passat. Declarat millor jugador d’octubre a l’Eurolliga, Kevin Punter juga igual que posa davant la càmera d’EL PERIÓDICO, amb summa serietat. En la conversa s’obre i riu. L’excusa és el Barça-Madrid de demà en competició continental (20.45 hores). No cal explicar-li gaire cosa sobre la històrica rivalitat. Quan jugava al Partizan va tenir un dur enfrontament amb Sergi Llull en la final de l’Eurolliga del 2023, amb baralla i sancions incloses.Seguir leyendo....