Noticias
  • TV3 retarda l’emissió de Bestial’, el programa de Bibiana Ballbè, després de la pluja de crítiques
    Diumenge passat, TV3 va estrenar una de les seves apostes de la temporada,Bestial’, un programa en què Bibiana Ballbè entrevistava personatges a la sala barcelonina La Paloma. No obstant, el xou va rebre una pluja de crítiques el seu primer dia d’emissió. Per aquest diumenge 5 d’octubre, el programa patirà un canvi en el seu horari d’emissió i no s’oferirà a les 22.05, sinó que es retardarà fins a les 23.15, després de la minisèrie britànica Els assassinats d’Steelport’.Seguir leyendo....
  • Carlos González, pediatre, sobre els problemes de son: «el teu fill no dormirà mai d’una tirada»
    El doctor Carlos González, especialista en pediatria i autor de diversos llibres sobre salut infantil i criança, ha explicat a Instagram quina és una de les preocupacions més habituals de mares i pares: quan aconseguiran que els seus fillsdescansin de forma ininterrompuda.Seguir leyendo....
  • Bernat Ladrón de Guevara Esquius: No hi ha a l’Estat cap altra cooperativa social especialitzada com la nostra
    La sostenibilitat s’ha convertit en un eix estratègic per a moltes empreses catalanes, i els vuit finalistes d’aquest premi en són un exemple clar. No es conformen a complir la normativa: aposten per transformar els seus models de negoci perquè siguin més sostenibles i inclusius. BBVA vol ser el seu aliat en aquest camí, oferint finançament i acompanyament expert per impulsar el canvi.Seguir leyendo....
  • BNEW 2025 reconeix els projectes més innovadors de la nova economia
    La sisena edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), va celebrar ahir la cerimònia de lliurament dels Premis BNEW 2025 a les millors startups a l’auditori del DFactory Barcelona. Aquests guardons van reconèixer les millors companyies emergents de cadascuna de les verticals que conformen l’esdeveniment: Aviació, Indústria Digital, Salut, Mobilitat, Sostenibilitat i Talent. Seguir leyendo....
  • Cargols: tradició catalana viva a Bodega Joan
    Un plat humil en origen, que ha recorregut segles d’història camperola, festes populars i gastronomia de temporada, fins a reconvertir-se avui en un símbol amb sabor propi. A Bodega Joan, amb més de 80 anys al cor de l’Eixample de Barcelona, hem fet dels cargols no només un de clàssic, sinó també un motiu d’orgull i creativitat.Seguir leyendo....