Noticias
  • "Imprescindible": els elogis al millor restaurant de Tarragona segons Tripadvisor
    El marisc i els arrossos són un imprescindible de la gastronomia de Tarragona. I el restaurant El Pòsit Del Serrallo, ubicat al barri pesquer més conegut de la ciutat, s'ha consolidat com el millor establiment hostaler segons Tripadvisor per les seves paelles i el seu peix de primera qualitat.Seguir leyendo....
  • Obligatòries des del gener: aquests són els preus de les balises V16 connectades amb la DGT
    Cada vegada queden menys dies perquè entri en vigor l’obligatorietat de les balises V16 connectades amb la DGT. A partir del pròxim 1 de gener de 2026, tots els vehicles que circulin per Espanya hauran de substituir els tradicionals triangles d’emergència per aquests nous senyals lluminosos geolocalitzats, capaços de comunicar automàticament la ubicació del vehicle aturat a la plataforma DGT 3.0.Seguir leyendo....
  • ¿Quant es queda Hisenda d'un premi de la Loteria de Nadal el 2018?
    Els premis de la Loteria de Nadal 2018 pagaran aquest any menys impostos. Fins al 2017, els primers 2.500 euros guanyats en aquest sorteig estaven exempts de pagar Hisenda, però una esmena de Ciutadans als Pressupostos Generals de l’Estat del 2018 ha elevat el mínim exempt a 10.000 euros. El gravamen, no obstant, continua sent el mateix: un 20%.Seguir leyendo....
  • CaixaBank es proposa ser "aliat estratègic" d’un sector "clau"
    Carina Termens, directora d’AgroBank en la direccióterritorial de Catalunya de CaixaBank, va recordar durant la jornada els programes que l’entitat financera destina per impulsar el sector primari. Termens va insistir que es tracta d’un "sector clau que no només és important per a la generació de recursos econòmics i crear llocs de treball", sinó perquè al seu torn "ajuda a vertebrar el teixit social a Catalunya". Per això, va apuntar, "volem ser aliats estratègics".Seguir leyendo....
  • El sector agroalimentari s’autoimposa innovació i unió davant el repte climàtic
    ¿Com es pot congeniar la necessitat de ser sostenibles per afrontar amb valentia el canvi climàtic i continuar sent rendibles? ¿Quines són les principals preocupacions del sector sobre l’efecte de la revolució del clima en les seves explotacions? ¿En què cal avançar encara més profundament? ¿Què pot fer l’Administració? Aquestes van ser algunes de les qüestions que es van plantejar en el transcurs de la jornada Planeta Agro, la veu del món rural a la Catalunya central, impulsada per Agrobank en col·laboració amb el celler Abadal i amb l’organització de Regió7, EL PERIÓDICO i Prensa Ibérica. La jornada, celebrada al celler del Bages, va reunir quatre experts del sector agroalimentari que, des dels més diversos àmbits, van abordar el present i el futur de l’agricultura, clau per a Catalunya.Seguir leyendo....