Portada del periodico El9:
Newspaper website Sitio web

Noticias
  • Àustria la fa grossa
    La sorpresa en el torneig fins al moment és Àustria. El combinat orientat per Ralf Rangnick va guanyar (2-3) als Països Baixos per classificar-se per als vuitens de final com a líder d’un dels grups...
  • Patri Guijarro torna a la selecció espanyola
    Internacional. La migcampista del Barça, una de les quinze jugadores que el 2022 havien renunciat al combinat estatal, present en la prellista per als Jocs
  • Reacció a temps del Força Lleida?
    El president del Força Lleida Albert Aliaga va fer ahir una roda de premsa per rebatre informacions errònies sobre el cas i va tornar a explicar amb detalls els motius i els canvis de rumb que hi havia...
  • Anglaterra, amb la llei del mínim esforç
    Grup C. Els ‘three lions’ tornen a oferir una versió descoratjadora i amb un empat sense gols contra Eslovènia segellen la classificació en primer lloc