Portada del periodico El Periódico de Catalunya(Castellano):
Noticias
Noticias
- PortAventura suspèn la venda d’entrades per a aquest dissabte per la vaga de treballadors
PortAventura World ha suspès la venda d’entrades i les reserves dels hotels del parc temàtic per aquest dissabte, 19 d’abril, a causa de la vaga de treballadors que han convocat els sindicats per a aquesta jornada. El parc obrirà les portes tot i que ha assegurat en un comunicat que «no pot garantir» la qualitat del servei.Seguir leyendo.... - Adjudicades per 48 milions les obres de les estacions de Manuel Girona i Campus Nord de l’L9
El Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat ha adjudicat per 47,8 milions d’euros les obres de construcció civil i estructura interior de dues noves estacions de la línia L9 del metro de Barcelona: Manuel Girona i Campus Nord. Aquests treballs formen part de les actuacions per completar el tram central de l’L9/L10, clau per ampliar la cobertura del metro i reforçar el sistema de mobilitat de l’àrea metropolitana.Seguir leyendo.... - El treball que sempre havies somiat: 1.000 euros a la setmana per provar platges i explicar-ho
T’imagines que et paguessin per anar a una platja paradisíaca, prendre el sol, surfejar, veure dofins o simplement relaxar-te amb el so de les onades? El que sembla un somni és, en realitat, una oferta de treball real publicada pel portal InfoJobs en col·laboració amb YouTooProject, una agència especialitzada en experiències internacionals. Sota el títol de «Provador/a de platges», aquesta vacant està causant sensació i ja ha superat les 15.000 persones inscrites.Seguir leyendo.... - La recepta de Ferran Adrià per a una alimentació sostenible: «És millor una bona sardina que una mala llagosta»
«Quan jo vaig començar a la cuina, fa 40 anys, ningú mai m’hauria preguntat per això. Parlar de sostenibilitat en aquells moments era una raresa, però ara ja està a l’ordre del dia», explica Ferran Adrià al ser preguntat per EL PERIÓDICO sobre quina és la seva recepta per a una cuina més respectuosa amb el medi ambient. «Hi ha moltes formes i molt senzilles d’aconseguir-ho, però gairebé ningú les aplica. Potser hauríem de començar per parlar més d’aquestes coses d’estar per casa’ que de solucions tecnològiques futuristes que no estan a l’abast de tothom i que són gairebé impossibles d’aconseguir», afirma el xef català des de la trobada The Food Changemakers’ celebrada aquesta setmana a Madrid, on se li ha atorgat un premi pel seu compromís amb la innovació alimentària i l’ educació de les futures generacions de cuiners «de primera divisió».Seguir leyendo.... - L’alcalde de Girona Lluc Salellas anuncia la mort del seu fill no nat «de manera inesperada»
L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha anunciat aquest dimecres la mort del seu fill no nat «de manera inesperada»,segons ha informat en una publicació en el seu perfil d’Instagram. «Som un d’aquests pocs casos que passen de tant en tant i que fins fa poc es cobrien de silenci i de tabú. Som avui protagonistes d’un immens dol prenatal. Un dol i un dolor que abraça la immensitat del mar. D’Empúries a Grècia i més enllà», ha lamentat Salellas.Seguir leyendo....