Previous Día anterior
Día siguiente Next
Portada del periodico Ara:
Newspaper website Sitio web





Noticias
  • Volei platja als peus de la torre Eiffel
  • Cinc llocs on pots reparar aparells de franc
    Quan un aparell deixa de funcionar, això no significa que la seva pròxima destinació sigui el punt verd de l'abocador. Sovint hi ha objectes que encara poden tenir una segona vida –per exemple, substituint alguna de les peces espatllades– si trobem maneres d'allargar-ne la vida útil. L'obstacle en la majoria d'aquestes reparacions, però, és que el seu propietari no té els coneixements suficients per arreglar-los. Us fem un recull d'alguns serveis públics o pràcticament gratuïts on podeu trobar recursos per (si teniu sort) evitar comprar un producte nou i aprofitar el que ja teníeu.
  • Nausicaa Bonnín: "La comèdia em feia molta por. I m'hi he enfrontat"
    No tenia ni deu anys i Nausicaa Bonnín ja havia pujat a un escenari. Coses de ser filla d'un dels popes del teatre català de la segona meitat del segle, l'enyorat Hermann Bonnín. Però no sempre ha estat fàcil la seva vida com a actriu. Ara, quan frega la quarantena, porta uns anys pletòrics. Acaba de fer de Hedda Gabler i de participar en la sèrie Això no és Suècia; d'aquí a uns mesos estrena les pel·lícules La infiltrada i Molt lluny. I aquest estiu roda amb Javier Ruiz Caldera i se'n va al Danubi a seguir treballant. Poca broma.
  • Si Puigdemont torna i és empresonat, què podria fer perquè l'alliberessin?
    L'expresident Carles Puigdemont ha promès que tornarà a Catalunya quan hi hagi un debat d'investidura, encara que sigui el de Salvador Illa. Ara bé, el Tribunal Suprem ja ha conclòs que no li aplicarà la llei d'amnistia per l'1-O perquè considera que el delicte de malversació no entra en els supòsits de la norma i, per tant, si trepitja territori espanyol serà detingut immediatament per l'ordre que hi ha vigent. Què pot fer per ser alliberat, si això passa? Els advocats penalistes consultats auguren una nova batalla judicial i amb un calendari en mans dels tribunals.
  • El negoci que farà esclatar la bombolla del futbol
    El nou Barça de Hansi Flick es posava en marxa el 10 de juliol mentre encara s'estava disputant l'Eurocopa i la Copa Amèrica. Més enllà dels dubtes amb els jugadors que estan pendents de renovar, ser inscrits o fitxats, el preparador no podia comptar amb bona part de la plantilla, precisament pels compromisos internacionals. Dues setmanes i mitja després, i encara amb nombroses baixes –i algunes lesions destacades–, l'equip agafa un avió per marxar cap als Estats Units per fer la gira de pretemporada. Un negoci que s'acabarà el 7 d'agost, després de disputar tres partits. L'expedició tornarà a Barcelona, el dilluns 12 disputarà el Gamper i el dissabte 17 serà a Mestalla per a l'estrena oficial a la Lliga. Un calendari atapeït que Flick, preocupat per l'estat físic dels seus jugadors, omple alguns dies amb sessions dobles d'entrenament.